2012. január 18., szerda

gyönyörű mágneses hematit és jáde karkötő! - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Gyönyörű Mágneses hematit - jáde ásványi karkötő!  
A karkötő két ásvány erejét egyesíti magában, ezáltal nagyon erős fizikai és szellemi hatást gyakorol a viselőjére.  
A gyöngyök 8mm-er nagyságúak, a karkötő megrendelhető gumis és kapcsos kivitelben is, a méretet a vevő igénye szerint állítom!
Gyógyhatása :
A jadeit erős hatással van a hólyag és a vese működésére. Nemcsak a sav - bázis háztartást tartja egyensúlyban, hanem a vízháztartástis. Emellett segít a méreganyagok kiválasztásában és elvezetésében, ezért remekül használható elhízás esetében is.
A jadeit erősíti az idegeket, feszültség és kimerültség esetén élénkítő hatású,  a feszültség és az oldottság közötti kiegyensúlyozottságérzését kelti.
Visszaadja a belső békét és nyugalmunkat.
JADE MAROKKŐ, MASSZÍROZÓ GYÓGYGOLYÓ
A jade a tisztaság és a nyugalom jelképe. Keleten nagyra értékelik, alelki béke bölcsességét jelképezi. A szívcsakrával társítják, növeli és táplálja a szeretetet.
Védelmet nyújt, távol tartja az ártalmakat. Azt tartják róla, hogy vonzza a szerencsét és a barátságot.
A keleti filozófia szerint a kezünkben tartott, vagy masszírozásra használt jade tulajdonságai átáramlanak a testünkbe.
Pszichológiailag a jade stabilizálja az egyéniséget, létrehozza az ész és a test egységét, növeli az önállóságot.
Mentálisan megszabadít a negatív gondolatoktól és nyugtatja az elmét. Ötletekre sarkal, egyszerűbbé és érthetőbbé teszi az elvégzendő feladatokat.
Érzelmileg a jade az álom köve. Homlokunkat masszírozva vele jó meglátásokat sugalló álmokat hoz. Elősegíti az érzelmi felszabadulást, elsősorban az ingerlékenységet szünteti meg.
Spirituálisan a jade lehetővé teszi , hogy olyanná lehessünk, amilyenek igazából vagyunk, feléleszti bennünk a rejtett tudást
Fizikailag a jade erős hatással van a hólyag és a vese működésére. Egyensúlyban tartja a sav – bázis egyensúlyt és a vízháztartást. Segít a méreganyagok kiválasztásában és elvezetésében, ezért nagyszerűen alkalmazható elhízás esetében is.
A jade erősíti az idegeket, feszültség és kimerültség esetén élénkítő hatású, a kiegyensúlyozottság érzetét kelti. Visszaadja belső békénket és nyugalmunkat.
A jade-hoz hozzárendelhető a Bika, Rák, Mérleg és a Halak csillagjegy, ezért ezekben a jegyekben születetteknek szerencsekövük.  
Mágneses hematit/ magnetit gyógyhatása:
A magnetit ( mágnes ) oldja a blokádok minden formáját, így javítja minden területen az energiaellátást. Használhatjuk ínszalag - és gerincproblémák, csúz, izületi problémák és merevségek, reuma, nyakszirtmerevedés, csonttörések, teniszkönyök, hegesedési problémák esetén.
Hat az agyalapi mirigyre és szabályozza a hormonháztartást.
Mágnessége révén élénkíti a sejtképződést és a kötőszövetekre is előnyösen hat.
A magnetit növeli tudatosságunkat és tetterőnket anélkül, hogy oldottságunk ennek kárát látná. Szabályozza a pszichoszomatikus zavarokat is.
A vevő igénye szerint postázok.
Több termékem megvásárlása esetén: 1000Ft felett a sima levél, 2000Ft felett az elsőbbségi postaköltségét én állom.
Nézd meg a többi aukciómat is!!!



Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2012-02-03 09:45
. gyönyörű mágneses hematit és jáde karkötő! - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése