2011. szeptember 22., csütörtök

Fenyő ágy ágyneműtartós 90x200 + gázrugó+bordasor! - Jelenlegi ára: 49 725 Ft


Szakadt már le bordasor alattad?
Szervusz! Ifj. Hahn Gábor vagyok és garantálom, hogy a Gemenc fenyő ágyesetén Neked soha nem lesz ilyen problémád, nem kell majd  újra szétszedned és összeraknod ágyadat, nem kell állandóan igazgatnod a bordasort. Egyszerűen nem fogsz minden kis, khm... "igénybevétel" közben azon idegeskedni, hogy vajon most leszakad-e az ágy.  
Nyugodtan koncentrálhatsz párodra -vagy persze az alvásra : -)-, mert az úgy fog állni, ahogy a legelején össze lett szerelve! Amíg a szomszéd az ágyával küszködik, Te hátradőlhetsz és ihatsz egy pohár bort, nem kell fúrnod-faragnod!
Ne keress tovább, ne böngéssz más gyártók fenyőágyai között! Ha a bordasor esetleg majd törik, a kereskedő pedig széttárja kezét, hogy letelt az egy éves garancia, már késő lesz arra gondolni, hogy minket is választhattál volna!
Mi garantáljuk Neked, hogy ágyad, melyben életed harmadát töltöd, nem fog szétesni, széttörni! És, hogy ne csak a levegőbe beszéljünk, ha valami mégis történne az ágggyall - rászakad a mennyezet, vagy ilyesmi.., -, mi a szokásos 1-2 éves garancia helyett 5 év garanciát adunk Neked!
Nem győztünk meg? Van még néhány érvünk:
az ágy lapraszerelt, így nem csak szállítani, de költözés esetén szétszedni is könnyű,
fenyőillat...: ),
egyedi méretben is készítjük!
gyönyörűen le tudjuk pácolni
mert mi nem trükközünk! A bordasor is benne van az árban!
Valamint a régi sima rugók helyett ez az ágy gázrugókkal van szerelve, így a nyitás is gyerekjáték!
ééés, egy kicsit hosszabban egészséged védelméről:
Te és gyermeked egészségéről a legmodernebb, vízbázisú rendszerrel, az Impralan vékonylazúrral és lakkal gondoskodunk. Ez a rendszer olyannyira méreganyagmentes, hogy a gyártáskor sincs szükség különleges védőruhára, elszívásra, külön teremre. Biztos lehetsz benne, hogy az Impralan termékcsaláddal kezelt bútoraiból semmilyen káros anyag nem fog kipárologni, mert nincs bennük…
Bújócskázni is kiváló, akkora ágyneműtartó résszel rendelkezik!
Az ágy anyaga Borovi fenyő!



Jelenlegi ára: 49 725 Ft

Az aukció vége: 2011-10-06 16:00
. Fenyő ágy ágyneműtartós 90x200 + gázrugó+bordasor! - Jelenlegi ára: 49 725 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése