2011. április 28., csütörtök

Quilter, Jeffrey: Az Andok kincsei - Jelenlegi ára: 6 320 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Az Andok kincseiA könyv listaára: 7900 Ft. Leírás:
Az Andokban élő prekolumbián civilizációk szakértője, a jelenleg Peruban kutató, amerikai Jeffrey Quilter az aktuális tudományos vizsgálatok fényében állította össze szép kivitelű albumát. Nem kevesebbet tűzött ki célul, mint megírni a 16. században a spanyol konkvisztádorok által elfoglalt és kifosztott Dél-Amerika történetét. Hét főfejezetben mutatja be a Kordillerrák népeit és kultúráját, egyedi leletek és kincsek képeivel gazdagon illusztrálva. A szakszerűség mellett élményszerűségre is törekvő szerző nem csak az itt élt népek szokásait, vallását, művészetét ismerteti, hanem a különböző birodalmak (Tiwanaku, Wari, Naymlap, Chimú, Inka) kialakulását, virágkorát és pusztulását is. Megcsodálhatjuk a ma is látható Kolumbus előtti örökséget, az inka Machu Picchut, Cuzco városát, a Pachacamacát, a misztikus Nazca- vonalakat és Chan Chan városát. Számtalan arany, ezüst és drágakő kézműves termékek, gyönyörű szövésű textíliák, tollal díszített fejékek és ruházatok, domborművek, kerámiák és építészeti remekek vonulnak fel kitűnő minőségű, színes fotókon, bizonyítva e csodálatos civilizációk erejét. A széles körben ajánlott munkát szómagyarázat, irodalomjegyzék, valamint név- és tárgymutató teszi teljessé. ISBN: 978-963-9952-00-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 6 320 Ft

Az aukció vége: 2011-05-01 13:12
. Quilter, Jeffrey: Az Andok kincsei - Jelenlegi ára: 6 320 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése